Tida Byggpartner har beslutat sig för att vara med och lyfta flickfotbollen i Örebro genom att ge KIF Örebros fotbollsspelande ungdomar bättre möjligheter att utöva sin fotboll och stimulera att fler tjejer fortsätter längre upp i åldrarna.

Kul för oss att kunna presentera ett nytt uppdrag! Tida har fått förtroendet att projektleda och samordna nybyggnation av skola på Öster i Örebro åt Närkehem AB.

Tida Byggpartner tillsammans med TMK Byggkonsult har fått förtroendet att projektleda projektet Adolfsbergs Centrum utav beställaren In Frigore AB.

Det är ett av våra utvalda sociala engagemang som vi är riktigt stolta över och som går helt i linje med vår vision om att vara ett företag som tar socialt ansvar.

Tida har fått äran att vara med och hjälpa KIF Örebro DFF tjejer med ett nytt matchställ!
Lycka till med fotbollssäsongen!

Milstolpe!
Nu pågår överlämning av Österport etapp 2 till slutkunderna. Vi på Tida är glada att vi fick möjligheten att bidra till ett lyckat bostadsprojekt!

Tida Byggpartner har erhållit uppdraget att tillsammans med beställaren Görtz fastigheter och Henrik Johansson på ad Abacum, ta fram förutsättningar för kommande produktion av bostäder, lokaler samt övriga ytor på fastigheten Fåfängan 10 m.fl.

Under 2021 fortsätter vi på Tida vårt samarbete med KFUM Örebro Allstars, ett innebandylag för spelare med någon typ av funktionsnedsättning.