Tida växer och vi ska bli fler medarbetare! Vi kommer att förstärka vårt team med ytterligare en produktionsledare.

Hej Aram!

20.01.2022

Vad gör du för något på Tida?
- Som Projektledare så skulle jag enkelt kunna säga att jag är med och leder våra projekt från idé till inflytt. Därmed ansvarar jag för hela processen med allt från att ta fram budget till våra beställare, driva projektering, sköta upphandling och avtal, samt hålla ledningsmöten med kund.

Vi är jätteglada och stolta att kunna presentera en ny VD lagom till starten av det nya året. Vi vill bibehålla vår positiva utveckling som bolag. Vi vill också hitta nya affärer och vi vill kunna attrahera morgondagens arbetskraft. Därför tillsätter vi ett nytt ledarskap inom Tida!

Vi har nöjet att välkomna ytterligare en stjärna till vårt gäng, Mikael Svalin, välkommen till Tida Byggpartner!

Vi på Tida är glada att kunna meddela att vi har fått förtroendet att hjälpa Klövern, en del av Corem Property Group, att bygga sitt projekt Örebro Entré, på delad entreprenad.

Vad gör du för något på Tida?
- Jag kikar på arbetsmiljörelaterade frågor både i våra projekt men även inom vår egna organisation. Det kan handla om allt ifrån att medverka i projekteringen, delta på en skyddsrond eller på en arbetsberedning till att lagbevaka och driva utredningar. Jag tar även in uppdrag från externa organisationer som behöver...

Under den senaste tiden har jag förstått att det finns dom som undrar över Peabs stämning gentemot oss? Speciellt har frågan dykt upp i samband vid rekrytering av personal. Såklart en ganska relevant fråga att ställa. Om vi kommer finnas kvar på lite sikt?