Välkomna till Idrottshuset på onsdag 17/11 kl 19:00. Då spelar Örebro Volley ett derby mot Lindesberg. Vi på Tida är matchvärdar och bjuder på entrén! Hjälp oss att fylla Idrottshuset. Besök Örebro Volleys hemsida för mer info: Örebro Volley

Rollen som Projektledare hos Tida är en flexibel roll med stor frihet. Som Projektledare innebär det att du självständigt ska leda och driva projekt i Tida Byggpartners regi. Du kommer att vara ansvarig både strategiskt och operativt för att de projekt du driver är strukturerade utifrån de fastställda riktlinjerna från både beställarens och Tidas...

Vi söker dig som vill arbeta i en ledande roll som ger dig ett stort ansvar att påverka i både produktion och i beslut. Som person är du en naturlig positiv ledare, kommunikativ och kan sätta upp tydliga mål i projekten.

Vi är stolta över att ha startat ett samarbete med Örebro Volley! Det drivet och engagemanget ni visar upp kring er volleyklubb är inget annat än inspirerande.

Tida Byggpartner har beslutat sig för att vara med och lyfta flickfotbollen i Örebro genom att ge KIF Örebros fotbollsspelande ungdomar bättre möjligheter att utöva sin fotboll och stimulera att fler tjejer fortsätter längre upp i åldrarna.

Kul för oss att kunna presentera ett nytt uppdrag! Tida har fått förtroendet att projektleda och samordna nybyggnation av skola på Öster i Örebro åt Närkehem AB.

Tida Byggpartner tillsammans med TMK Byggkonsult har fått förtroendet att projektleda projektet Adolfsbergs Centrum utav beställaren In Frigore AB.

Det är ett av våra utvalda sociala engagemang som vi är riktigt stolta över och som går helt i linje med vår vision om att vara ett företag som tar socialt ansvar.