Tida Byggpartner tillsammans med TMK Byggkonsult har fått förtroendet att projektleda projektet Adolfsbergs Centrum utav beställaren Åre Ottsjö Hof AB.

Det är ett av våra utvalda sociala engagemang som vi är riktigt stolta över och som går helt i linje med vår vision om att vara ett företag som tar socialt ansvar.

Tida har fått äran att vara med och hjälpa KIF Örebro DFF tjejer med ett nytt matchställ!
Lycka till med fotbollssäsongen!

Milstolpe!
Nu pågår överlämning av Österport etapp 2 till slutkunderna. Vi på Tida är glada att vi fick möjligheten att bidra till ett lyckat bostadsprojekt!

Tida Byggpartner har erhållit uppdraget att tillsammans med beställaren Görtz fastigheter och Henrik Johansson på ad Abacum, ta fram förutsättningar för kommande produktion av bostäder, lokaler samt övriga ytor på fastigheten Fåfängan 10 m.fl.

Under 2021 fortsätter vi på Tida vårt samarbete med KFUM Örebro Allstars, ett innebandylag för spelare med någon typ av funktionsnedsättning.

Tida Byggpartner har erhållit uppdraget att genomföra projekt- och produktionsledning av ett parkeringshus på närmare 10 000 kvm. Projektet genomförs som delad entreprenad.

Vi på Tida Byggpartner är i en spännande och expansiv fas!
Just nu söker vi fler produktionsledare som är innovativa och brinner för byggledning och ledarskap. Vill du bli en del av vårt kreativa team så föreslår vi att du klickar här: länk till ansökan och läser mer. Vänta inte med din ansökan. Urval kommer ske löpande.