Efter fyra händelserika och givande år har ägarna till Tida Gruppen kommit överens om att efter årsskiftet gå skilda vägar. Förändringen innebär att Magnus kommer att driva Tida vidare som ensam ägare. Jakob, Aram och Viktor kommer att starta ett nytt bolag, Tribus, och jobba vidare mot gemensamt uppsatta mål.

Tida har erhållit uppdraget att tillsammans med Maison Forte bygga Kv Gillet, 81 st trygghetsboenden, i Eskilstuna. Det är omgående start och lägenheterna ska stå klara under Q4 2024. Tida tackar för förtroendet!

Är du byggnadsingenjör, antingen nyexad eller med några år på nacken, som vill kliva in i ett växande bolag där du verkligen gör skillnad? Hos Tida Byggpartner AB ges du förtroende att arbeta i projekt från ax till limpa och ta stort ansvar. De längtar efter att du kommer och tillför din nisch - välkommen med din ansökan!

Hejsan Viktor

15.06.2022

Det har blivit dags för oss att presenter den sista i raden av våra befintliga medarbetare. Denna gång ska ni få bekanta er med vår produktionsledare, Viktor Gustafsson, en av Tidas grundare.

Hejsan Hans!

25.05.2022

Idag ska ni få bekanta er med Hans Espinoza som är en av grundarna till Tida Byggpartner. Han har rollen som Projektledare med inriktning inköp.

Hejsan Madde!

31.03.2022

Har ni träffat Madelene Kjellman?
Om inte, ta er en sekund och läs det här.
Hej Madelene!

Vi har glädjen att välkomna ytterligare en medarbetare till oss på Tida!
Patrik Fridell tillträder rollen som Produktionsledare.