Välkommen Robin Ström!

30.08.2022

Idag har vi glädjen att välkomna Robin Ström som ny medarbetare hos oss på Tida!

 

🔷 Hej Robin och välkommen till Tida! Berätta lite om dig själv och din bakgrund.
- Tack så mycket! Jag är 33 år gammal och bor i en villa i Kumla tillsammans med min sambo och två döttrar. 2010 flyttade jag från Karlstad till Örebro för att börja studera på universitet. Efter studierna började jag arbeta som arbetsledare på ett av de större bolagen inom bygg och efter några år klev jag in som platschef. Den rollen har jag haft fram tills nu då jag börjar som produktionsledare här på Tida.

🔷 Vad va det som fick dig att ansluta till oss på Tida?
- Jag har tidigare arbetat med några kollegor här på Tida och jag vet vilket engagemang och kompetens det finns i företaget. Tycker om att omge mig med människor som vill framåt, är lösningsorienterade och vill bygga starka lag. Människor med samma mål och som strävar att hela tiden försöka bli lite bättre.

🔷 På Tida har vi en tag line som säger "Lite annorlunda, lite bättre". Vad kommer du bidra med för att stärka just den delen i vår verksamhet?
- Jag är en väldigt strukturerad person som tycker om att ha ordning och reda. Har alltid gillat att vara lite "spindeln i nätet" och det tror jag kommer passa mig perfekt här som produktionsledare.

🔷 Vad tycker du vi på Tida ska tänka på, som arbetsgivare, för att du och dina kollegor ska trivas och tycka det är kul att gå till jobbet?
- Att det är otroligt viktigt att lyssna på medarbetarna, ta vara på kompetens och arbeta mycket med erfarenhetsåterföring, ta med sig både styrkor och utvecklingsområden från tidigare projekt för att utvecklas. Något som jag också uppskattar är sammanhållning, det är en otroligt viktig komponent för att medarbetare ska trivas tillsammans. Både på och utanför arbetet.

🔷 Sist men inte minst, Robin, kan du berätta något om dig själv som kanske inte alla känner till om dig. Lite "fun facts" om man så säger?
- När jag var mindre så fick jag äran att vara med och spela saxofon i en paradorkester i Venedig.

Tack Robin och välkommen i gänget!