Tida Byggpartner blir ny partner till ÖSK Fotboll 

22.01.2021

Vi på Tida Byggpartner är otroligt stolta över att vi nu går in som ny medlem i ÖSK-nätverket via Team ÖSK och skriver ett 1-årsavtal med klubben.

  • Vi är stolta att välkomna TIDA Byggpartner in i ÖSK-familjen och ser framemot vårt framtida samarbete. De är ett relativt nystartat bolag med ett stort driv och en grym framåtanda och passar perfekt in i vårt nätverk, säger Gabriel Åbom säljare ÖSK Fotboll.

  • Vi är otroligt glada att starta ett samarbete med ÖSK och det känns som att vi i grunden har samma inställning till hur man bygger ett lag på bästa sätt. Vi på Tida tror på att informera, involvera och löpande jobba med ett okomplicerat förhållningssätt till våra medarbetare. Vi tror att om vi gör jobbet varje dag, utifrån våra förutsättningar, så kommer det innebära framgång för oss i framtiden. Efter mina första möten med ÖSK så är min känsla att det finns liknande tankar inom deras organisation, säger Magnus Nilsson VD Tida Byggpartner.

  • Vi ser detta som en start på ett samarbete över tid där vi såklart vill dra nytta av ÖSK:s kontaktnät och på så sätt förhoppningsvis möjliggöra nya affärer. Viktigast är kanske ändå att vi har många fotbollstokiga medarbetare på Tida som gärna följer ÖSK på deras väg ut i Europa! avslutar Nilsson.