Tida Byggpartner utökar samarbetet med KIF Örebro

21.01.2022

2021 klev vi på Tida in som partner till KIF Örebros ungdomsverksamhet. Nu har vi valt att för de kommande två åren utökar partnerskapet med KIF Örebro och blir en av klubbens huvudpartners. 

Bakom beslutet ligger en gemensam vilja att förbättra förutsättningarna för tjejer inom fotbollen.

Det nya samarbetet som huvudpartner ger oss bland annat plats på KIF Örebros damallsvenska A-lags matchtröja men är samtidigt ett engagemang som går helt i linje med vår verksamhets värderingar gällande sociala samspel som gör skillnad.

KIF Örebros klubbchef Johan Gabrielsson Jonsson menar att det behövs fler företag som Tida:

- När Tida ville öka sitt engagemang hos oss och kliva in som huvudpartner gav det mig gåshud. Det känns oerhört bra att vi attraherar och engagerar ett modernt och framgångsrikt bolag som Tida. Deras partnerskap till oss betyder massor för våra möjligheter att fortsätta säkra KIF Örebros framtid i elitdamfotbollen, och det betyder framförallt massor för Örebros unga fotbollsälskande tjejer som kan se en framtid inom fotbollen här i Örebro. Vi behöver fler som Tida, säger Johan Gabrielsson Jonsson, klubbchef i KIF Örebro.

KIF Örebro DFF är en flick- och damfotbollsförening som bildades 1980 men som har ett tidigare ursprung redan från 1920 men då under namnet Karlslunds IF.

Klubben har lag inom alla åldersgrupper, från barn/ungdomslag upp till damallsvenskan.

Klubben jobbar hårt för att förverkliga tjejers fotbollsdrömmar genom att ge tjejerna rätt förutsättningar att spela och utvecklas inom fotbollen, från barnsben upp till elitnivå.

 KIF Örebros hemsida: www.kiforebro.se