Nu söker vi en projektledare!

28.10.2021

Rollen som Projektledare hos Tida är en flexibel roll med stor frihet. Som Projektledare innebär det att du självständigt ska leda och driva projekt i Tida Byggpartners regi. Du kommer att vara ansvarig både strategiskt och operativt för att de projekt du driver är strukturerade utifrån de fastställda riktlinjerna från både beställarens och Tidas intentioner. Då du kommer att vara ansvarig över projekten kommer du att upprätta projektplaner, budget och tidsplaner för projekten. Du kommer att rapportera till VD:n i organisationen.

Exempel på ansvarsområden:

  • Ansvara för projektens övergripande mål enligt direktiv från Tida Byggpartners ledning och styrgrupp
  • Leda projekten genom att sammankalla möten, förankra beslut och information
  • Kontinuerliga riskanalyser för att minimera risker i arbetet
  • Analysera och utvärdera avslutade projekt för att kunna optimera arbetsprocessen till nästa projekt

Du som person har tidigare erfarenhet av att arbeta och leda i projekt kopplade till entreprenad och byggsektorn. Vidare ser vi att du är en naturlig ledare, som ständigt vill utveckla organisationer och verksamheter. Vi ser att du tidigare har erfarenhet av att leda projekt och arbetsgrupper i dina tidigare roller. Du som sökande har en teknisk utbildning eller likvärdig erfarenhet och har en god datorvana.

Vi samarbetar med Oak Consulting i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Maria Roseen på tel. 070-259 05 07 alternativt David Dahlblom HR-konsult på tel. 070-301 99 80.

Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 28/11. Urvalet i den här tjänsten sker löpande så rekryteringen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök här