Är du vår nya Produktionsledare?

02.01.2023

Är du byggnadsingenjör, antingen nyexad eller med några år på nacken, som vill kliva in i ett växande bolag där du verkligen gör skillnad? Hos Tida Byggpartner AB ges du förtroende att arbeta i projekt från ax till limpa och ta stort ansvar. De längtar efter att du kommer och tillför din nisch - välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Tida Byggpartner AB växer så det knakar och söker nu en produktionsledare. Tida startades hösten 2019 med ambitionen att ställa om byggmarknaden och fokusera på slutkundens intressen. Deras affärsidé är att hjälpa kund med samordning av sina projekt utan upphandling utav huvudentreprenör.

På Tida välkomnas du till en familj av 14 medarbetare som oavsett roller arbetar tätt ihop med visionen "lite annorlunda, lite bättre". Tida ÄR sina medarbetare och här dominerar värdegrunder som förtroendeingivande, engagerade, kompetensdrivna och glädjefyllda.

Som produktionsledare fungerar du som platschef och har övergripande ansvar och driver hela byggprojekt. Varje projekt har en produktionsledare och projektledare men på Tida arbetar ni inte i fasta team utan dynamiskt i olika konstellationer internt. Som produktionsledare kan du ha ett större projekt igång, men ibland både små och större projekt samtidigt.

För mer info om klicka här