Nyanställd Projektledare - Robert Blåberg!

18.01.2022

Vi är glada att få välkomna vår nyanställda projektledare Robert Blåberg! För att lära känna Robert lite bättre har vi ställt några snabba frågor till honom.

✔️ Berätta Robert, vem är du?
- Robert Blåberg 34 år, far till två tjejer 2 och 4 år. Make till Andrea.

✔️ Du är återvändare från Göteborg. Hur känns det att flytta tillbaka till Örebro?
- Det känns väldigt roligt och skönt att komma nära familj och vänner. Speciellt kul för mina barn att få vara nära sina farföräldrar och kusiner. Men jag inser att det inte är samma Örebro som jag lämnade det har hänt mycket med stadsbilden på 13år och jag hittar inte överallt längre.

✔️ Vad tar du med dig för erfarenheter från dina tidigare arbeten?
- Då jag har en bakgrund inom installation så tar jag med erfarenheten att samarbeta. Genom att samarbeta hittar man de mest kostnadseffektiva och bästa lösningarna för kunden.

✔️ Hur ser du på rollen som Projektledare?
- Som projektledare är det viktigt att förstå kundens "affär" och att få projektgruppen att dra åt samma håll från arkitekten till slutstädning.

✔️ Vilken typ av projekt har du jobbat med förut?.
- Jag började min yrkeskarriär på en mindre VVS konsult byrå. Där jag ritade och konstruerade allt från villor till renrum på Astra. Därefter tog jag steget till storbolag och rollen som installationsledare på sjukhusprojekt. De senaste åren har jag jobbat som entreprenadingenjör på ett bolag som har specialiserat sig på kostnadseffektiva bostadsprojekt i betong-prefab både i HDF och i RDF.

✔️ Vad var det som lockade dig till Tida?
- Jag kom i kontakt med Tida genom en vän som rekommenderade mig att ta kontakt med Magnus på Tida . Han sa "De är på gång" och vem vill inte vara med i ett gäng som är på gång?

✔️ Slutligen, berätta något som få människor känner till om dig?
- Jag har otrolig dålig kroppskontroll och satsar lite för mycket och har brutit mig fler än 10 gånger.

Robert tillträder sin tjänst som Projektledare under Februari 2022.
Hjärtligt välkommen till gänget på Tida! 💙