Hejsan Madde!

31.03.2022

Har ni träffat Madelene Kjellman?
Om inte, ta er en sekund och läs det här.
Hej Madelene!

 
Berätta lite om dig själv och din bakgrund.
- Jag bor i en villa i Bettorp i Örebro tillsammans med min man Thomas och våra två barn, Selma (17) och Arvid (20). Har arbetat i byggbranschen i många år och den största delen på ett rikstäckande byggbolag som projektledare/inköpare. Har även arbetat några år på ett mindre fastighetsutvecklingsbolag som projektutvecklare. Har varit involverad i både små- och stora projekt, allt ifrån radhus till större lägenhetsprojekt och vårdboenden.

Du har nu varit hos oss på Tida ganska precis 1 år, men du har nyligen tillträtt och varit med att skapat en ny roll inom Tida som inte tidigare funnits. Berätta vad det innebär.
- I och med att vi som företag växer har vi sett ett behov av rollen inköpare, som ett stöd till våra projektledare. Inköpsarbetet sker i samverkan med vår beställare och vår projektorganisation, där alla får möjlighet att lämna sina synpunkter till köpet. Med den nya befattningen kan vill vi säkerställa att våra beställare förses med rätt inköp i rätt tid. 

Du har ju tidigare arbetat med totalentreprenader. Hur upplever du att Tidas affärsmodell med delad entreprenad skiljer sig mot en totalentreprenad, utifrån din roll? - I inköpsarbetet på Tida så är den största skillnaden att det inte är vi som tar beslut om vilken entreprenör/leverantör vi ska välja. Vi sköter allt i hela inköpsprocessen, men själva beslutet om vem vi ska teckna avtal med ligger hos beställaren.

På Tida har vi en tag line som säger "Lite annorlunda, Lite bättre". Vad innebär det för dig? - Vi är ett glatt gäng med en härlig gemenskap och det är alltid skoj att gå till jobbet! Vi har alla olika kvalitéer så kör man fast i något finns det alltid en kunnig och vänlig kollega till hands. Inget sitter fast, vi gillar utmaningar och det kan man säga gör oss "Lite annorlunda, Lite bättre"! 💪⭐

Sist men inte minst, Madde, vad kan du berätta om dig själv som inte så många andra kanske känner till?
- Som barn spelade jag handboll. Minns speciellt den första hemmamatchen i Fjugestas bollhall då slutresultatet blev 1-1. 😉🤾‍♀️🏆