Hejsan Tobias!

29.03.2022

Idag ska ni få träffa vår produktionsledare, Tobias Windahl!
Hej Tobias, eller vi säger Tobbe, va?
- Hej! Ja, Tobbe blir alldeles utmärkt.


Berätta lite om dig själv och om din bakgrund.
- Jag har förmånen att de senaste 29 åren fått bo ihop med min fru Anna, tillsammans har vi två barn Nellie och Oscar. Har tidigare jobbat 24 år som murare och kakelugnsmakare, efter det jobbade jag som arbetsledare på ett byggföretag i 5 år.

Din roll på Tida är Produktionsledare. Kan du beskriva hur en arbetsdag kan se ut?
- Mina arbetsdagar ser väldigt varierande ut, jag jobbar mycket med arbetsmiljön på projektet. Det ska kännas tryggt för alla att komma till oss varje dag.💙 Mycket tid går åt till samordning ,planering och beredningar. Vissa dagar är jag mycket ute och springer på bygget. 🏃‍♂️ Andra dagar sitter jag mest på kontoret och då kan det handla om ekonomiuppföljning, tidsplanering ,leveranser, arbetsmiljö, kvalitet mm

Vilken av dina personliga egenskaper skulle du själv säga är den du har allra bäst användning av i din yrkesroll?
- Att jag är lösningsorienterad och gillar att hitta lösningar på problem och klurigheter som dyker upp under produktionens gång.

Du har varit en del av Tida sedan tidernas begynnelse, eller ialla fall sedan vår/vinter 2020. Hur skulle du sammanfatta dessa 2 år? Vad är det starkaste minnet du har? 
- Det har varit 2 händelserika år med en riktig rivstart i och med Österport 2. Otroligt lärorika och roliga år. Starkaste minnena måste nog ändå vara våra katastrofala försök att sjunga ja må de leva via teams när någon fyller år. 

Vi har ju som grej att be samtliga medarbetare berätta någon detalj om sig själv som kanske inte alla känner till. Nu är vi givetvis knasigt nyfikna på att få lite "fun facts" om dig!  - Att jag är pinsamt intresserad av Newcastle United, men det vet nog de flesta redan. Något som alla kanske inte känner till är att jag spelar lite gitarr och att det finns en grym musikvideo med vårat gamla band på YouTube som är regisserad och filmad av Josef Fares. 🕺🎸🎶