Hej Aram!

20.01.2022

Godmorgon Aram! 

Vad gör du för något på Tida?
- Som Projektledare så skulle jag enkelt kunna säga att jag är med och leder våra projekt från idé till inflytt. Därmed ansvarar jag för hela processen med allt från att ta fram budget till våra beställare, driva projektering, sköta upphandling och avtal, samt hålla ledningsmöten med kund.

Det viktigaste för mig är att jag får vara med och göra våra kunder nöjda genom hela resan. Samtidigt som jag får agera bollplank/mentor och utveckla vår egna organisation.

Hur skulle du säga att Tida skiljer sig från andra företag i branschen?
- Sammanhållningen bland oss alla på Tida är väldigt unik. Vi har oerhört kul tillsammans och trivs väldigt bra ihop.

Vi genomför projektledning samtidigt som vi kan produktion väldigt bra. Det är i produktion vi har rötterna, det är därifrån vi byggt upp vår erfarenhet.

Tillsammans blir vi lite annorlunda och lite bättre helt enkelt. 

Hur ser en vanlig arbetsdag för dig ut?
- Jag skulle säga att det inte finns typiska arbetsdagar. De är väldigt olika beroendes på vilka skeden våra projekt är i. Vilket är otroligt kul och väldigt utvecklande. Däremot så försöker jag vara ute i produktion så mycket som det går. Det är där det händer!

Vad är det som gör att du tycker det är kul att gå till jobbet?
- Det är först och främst människorna, Tida-gänget! Att jag får vara med och forma vårat bolag. Samt viljan och engagemanget hos alla mina kollegor. Sedan är det fantastiskt att få vara med och skapa något som man stolt kan gå förbi flera år framöver.

Slutligen, berätta något som inte så många vet om dig?
- En gång i tiden så har jag jobbat som DJ och producerat egen elektronisk musik.