Hej Ann-Sofie! 

10.12.2021

Vad gör du för något på Tida?
- Jag kikar på arbetsmiljörelaterade frågor både i våra projekt men även inom vår egna organisation. Det kan handla om allt ifrån att medverka i projekteringen, delta på en skyddsrond eller på en arbetsberedning till att lagbevaka och driva utredningar. Jag tar även in uppdrag från externa organisationer som behöver hjälp med arbetsmiljöfrågor. Jag jobbar med både hårda och mjuka värden, kan man säga.

Hur skulle du säga att Tida skiljer sig från andra företag i branschen?
- Här jobbar vi med hjärta och hjärna kombinerat. Tida är en organisation som hela tiden strävar efter att skapa ett mervärde. Oavsett om det handlar om att skapa en balanserad vardag för medarbetarna, att göra kvalitativa och kostnadseffektiva projekt för våra beställare och samarbetspartners eller om det handlar om att göra sociala samspel och avtryck.

Tida värdesätter och tar tillvara på varje medarbetares unika egenskap och kompetens, oavsett roll i företaget. Det bidrar till att vi blir lite annorlunda och lite bättre och det är vad som skiljer oss från övriga.

Hur ser en vanlig arbetsdag för dig ut?
- Oj, nästan ingen dag är den andra lik. Försöker hålla mig ute i projekten där produktionen sker. Det är ofta där jag gör skillnad, både som stöd för våra produktionsledare men även för alla medarbetare på bygget.

Slutligen, berätta något som inte så många vet om dig?
- Att jag är dotter till en gammal däckhandlare och jobbat i hans verkstad till och från i ungdomen, så jag kan skifta, montera, balansera och laga punktering på mina däck, om jag behöver.....